HUNTR Film: Merkevareoppdatering, grunderloftet og nettsider.

Da var HUNTR Filmbyrå på plass på Grunderloftet, med mange andre spennende folk og bedrifter. Vi har fått et lyst og fint kontor, med både møterom og konferanserom tilgjengelig. Det blir travelt fremover, med flere kule prosjekter. I tillegg har vi lagt til noen elementer i merkevaren, som vil dukke opp her og der.

huntr film merkevare

Videre har vi forenklet nettsidene noe, og skåret vekk dødvekt slik at kun det essensielle er igjen. Jeg tror alle som besøker sidene vil sette pris på dette, selv om det selvsagt er arbeidet og innholdet vi produserer som alltid skal være i fokus. Den siste uken ble brukt på å få fylt opp kontoret, hvilket inkluderte en kjøretur til Bergen for å hente en ny datamaskin for klipping. Dette beistet takler det meste. Også kommende 6 og 8k råmateriale.

Jeg kommer til å dele mer på YouTube og sidene her fremover, så følg oss på huntrfilm på Facebook/Instagram om du skulle finne det interessant.

 

HUNTR Filmbyrå

HUNTR Filmbyrå ble startet i slutten av 2015, og målet vårt er å fortelle historier i film- og fotoformat på alle plattformer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *