Start 2020 med godt innhold

Først må jeg takke for 2019, dere har gjort det til et utrolig kjekt år! Vi har lagd mye kult innhold, og det meste har slått godt an. Vi har spredt budskap, og rundt 300.000 har sett innholdet vi har laget. Nok om fjoråret, for nå går vi inn i et enormt spennende år!

Vi går inn i 2020 med oppgradert utstyrspark som skal heve kvaliteten enda noen hakk. Litt kvassere bilder, bedre lyd og programvare som skal gjøre hele prosessen litt mer effektiv.

Image

For å kickstarte året, får alle eksisterende kunder tilbud om en webserie på 3 episoder for 13750,- inkl mva. Content skiller seg litt fra rendyrket reklame gjennom å være opptak av ting som allerede skjer. Som når jeg fulgte Ariel hos Enkon varmepumper på et monteringsoppdrag. Dette innholdet krever mindre regi, og blir mer ærlig og ekte. Det slår også ofte bedre an på SoMe.

Image
Image
Webserie 3 episoder for 13750,-

inkl. mva.

Det legges opp til f.eks én episode per måned. Opptil to opptaksdager(inkl. reisetid) og én dag klipp er inkludert i prisen, samt utstyr og to revisjoner. Inntil 3 minutter per episode.

Image

Det nye kameraet vårt har opptak i 4k HDR.

Eksempel på en typisk content video.

Eksempel på en typisk content video.

Nå kan vi vise hvordan vi jobber, gi tips som gjør at folk stoler på oss, spre budskap om nye planer eller produkter. Booking via mail, og jeg kjører tilbudet ut Januar, selv om den første videoen selvsagt bør legges ut ved starten av året! 🙂