Luis Armas og Guigo Jiu-jitsu – en kortdokumentar

Status: Under produksjon

For et par måneder siden, tikket det inn en melding og venneforespørsel på Facebook. «Jeg har lyst til å lage en kortdokumentar om meg som jiu-jitsu lærer for å fremme dojoen vår.» Jeg så med en gang for meg mørke høstbilder og en interessant historie om hvordan kampsporten gir folk selvtillitt. Og om en vanlig hverdagshelt som deler av sin kunnskap og erfaring.

Luis Armas lufter hunden en tidlig høstmorgen.

Steg nummer én er å lage en kort storyline. Det er snakk om et nokså lite prosjekt med varighet på maks to minutter. Organiske og ekte bilder. Hverdag. Gode følelser.

Mandag kl 6:10 går alarmen av på telefonen min. Kamerautstyret er gjort klart, og jeg stikker ut døra i kulingen uten frokost. I bilen for å kjøre 150 meter. Vi er nesten naboer. 

I det jeg ankommer inngangsdøra, ser jeg et kult bilde. Jeg tar opp kameraet og filmer det som antagelig blir det første klippet i filmen, en irsk setter som har helt motsatt innstilling til været utenfor døra enn folk flest – hun skal ut.

Etter et par timers filming er klippen såvidt igangsatt. Musikksøket har begynt, og litt mer filming og voiceover gjenstår. Jeg antar at filmen er ferdig om et par ukers tid, og gleder meg til å jobbe videre på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *