Portefølje
Fotografi
Innhold og film
Trimeriet – Haugesund/Vormedal

Vi har bistått Trimeriet Haugesund/Vormedal med merkevarebygging og tilstedeværelse i sosiale medier over det siste året. Oppgaven er først og fremst å øke medlemsantallet ved å vise hva Trimeriet står for, og at menneskene som trener der, blir sett.

Minigolfen – Marcus

Gjennom åpningsåret hjalp HUNTR Minigolfen med å få oppmerksomhet med video i sosiale medier. Vi genererte over 100.000 visninger, og i denne videoen ble Haugalandingene bedre kjent med daglig leder Marcus og hans planer for norges største minigolfanlegg.

Promovideo – Verftet

I forbindelse med dobling av størrelse, ønsket Crossfit Verftet en enkel og rett på video for å formidle budskapet på sosiale medier.

Fjerning av bindingstid hos Trimeriet

Trimeriet velger sommeren 2017 å kutte bindingstid på alle sine medlemsskap. Video engasjerer best for å få frem slike budskap,
og vi velger å lage en morsom og klein sketsj. Innmeldingene økte hos Trimeriet etter kampanjen.

Videoannonsering for Restaurantkortet.no

Vi står i ryggen til Dealpass og Restaurantkortet i deres lansering av Restaurantkortet.no. I dette samarbeidet bistår vi med filmproduksjon og annonsering på Facebook, for å få direkte salg gjennom deres nettbutikk.

Vi har produsert en serie på 4 kortfilmer fra Trondheim, og fortsetter produksjonen i Oslo, Stavanger og Bergen.

Introduksjonsfilm for Crossfit Verftet

Høsten 2017 produserer vi en kortfilm for Crossfit Verftet for å kommunisere deres treningsform til nye potensielle medlemmer.
Konseptet er inkluderende trening, og lav dørterskel.

Kortfilmen har per nå 15.000 organiske visninger på Facebook.

Stadionreklame for PSS Securitas

Kortfilm produsert på oppdrag fra PSS Securitas. Oppgaven var å vise de alternative tjenestene PSS Securitas utfører på Haugalandet, og samtidig vise noe av byen. Filmen vises for øyeblikket på Haugesund stadion under Eliteseriekampene.