Royal Solskjerming – Fra Solvang til 24/7 Bygget på TVH

Warning: Attempt to read property "type" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 286 Warning: Attempt to read property "type" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 287 Warning: Attempt to read property "provider_name" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 288

Prosjektstatus: Under produksjon

Royal Solskjerming er på flyttefot, og vil fra 19. November holde hus i 24/7 bygget på Spanne. På første gulv får de over 300m2 å boltre seg på med kontorer, showroom og masse dagslys inn de store vinduene. Vi har fått oppdraget med å lage reklamefilm som skal gå på TV Haugaland.

Foto: HUNTR Film

Etter møte med TV Haugaland, og input om ønsker fra Royal, skrev vi et manus som kjapt ble godkjent av både kunde og kringkaster. Sporty ansatte fra Royal Solskjerming har stilt foran kamera, og lokasjoner er satt til både lokalene på Solvang og 24/7 bygget.

Når vi jobber med et slikt prosjekt går mye av tiden til å formidle budskapet på en måte som gjør filmen severdig, og tydelig. Dette gjøres gjennom detaljer, rekkefølge i klippingen, kameravinkler og selve historien. 

Historiefortelling er et interessant fag som man hele tiden må jobbe med for å utvikle. Det handler om å se filmer, lese historier og å lage filmer. Vi forteller historier hver dag, men når det skal formidles gjennom film, er det detaljene som teller. 

Foto: HAVIS

Vi gleder oss til å vise frem filmen, og takker TVH og Royal Solskjerming for oppdraget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *