Trimeriet Haugesund/Vormedal – Mer personlig med video på nett

Warning: Attempt to read property "type" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 286 Warning: Attempt to read property "type" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 287 Warning: Attempt to read property "provider_name" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 288 Warning: Attempt to read property "type" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 286 Warning: Attempt to read property "type" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 287 Warning: Attempt to read property "provider_name" on array in /customers/1/8/c/huntr.no/httpd.www/wp-content/themes/x/framework/legacy/functions/frontend/classes.php on line 288

Mantraet til Trimeriet Haugesund/Vormedal er at medlemmene skal Bli sett, så når vi startet samarbeidet med Harald & co på Solvang, var det viktig at mangfoldet og personlighetene kom fram.

Fremgangsmåten ble å vise mangfoldet av folk som bruker treningssenteret med video på Facebook og Instagram.

Harald har vært frontfigur i flere av de snart 15 filmene vi har laget for Trimeriet, og med klare og enkle formuleringer har det fungert godt. I de forskjellige videoene har vi fortalt om alt fra kampanjer til historier om de ansatte og om ting som skjer på senteret.

Video har gitt resultater

Bruken av video og annonsering på Facebook har gitt flere medlemmer over tid. Vi kan etter hver video se hvor mange i forskjellige aldersgrupper som har sett videoen, og hvor mange som klikker videre til nettsidene.

Foto: Trimeriet

Viktigere enn tall er muligheten for å spre et budskap på kort tid til mange i regionen – i et format som er kjekt å se på. Vi har gjennom samarbeidet hatt løpende møter før og etter videokampanjer for å diskutere ideer og resultater. Noen videoer har gjort det bedre enn andre – og det har vi lært av.

Foto: Trimeriet

I et videoportrett av Anne Gunn, fikk vi 203 likes, 29 kommentarer og 8300 visninger. Det er gøy å se folk kjenne igjen en treningspartner, og bli bedre kjent med litt av hennes historie. Anne Gunn har forresten vært hos Trimeriet siden begynnelsen for 7 år siden, og holder PT- og gruppetimer.

Når bindingstiden skulle fjernes ble det naturlig nok en video ut av det også, og hva er vel bedre enn å lage litt morsom og småklein stemning av det.

Samarbeidet fortsetter

Samarbeidet fortsetter inn i 2019, og vi er takknemlige for å få lage kult innhold for et inkluderende treningssenter som tør å gi av seg selv. Vi skal fortsette å jobbe for at innholdet vi produserer skal være underholdende, informativt og litt crazy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *